Domain regisztráció + tárhely megrendelés

 
Az alábbi űrlap segítségével domain név bejegyzését/átregisztrációját kezdeményezheti akár tárhellyel együtt, akár tárhely megrendelése nélkül. Új tárhely megrendelés esetén a díjcsomagok tartalmaznak egy darab nemzetközi domain bejegyzését és 1 évig történő fenntartását, vagy a .hu domain regisztrációját és fenntartását 2 évre, amennyiben a tárhelyre most fizetendő díj meghaladja a 8000 Ft + ÁFÁ-t.

Arra is lehetősége van, hogy egy meglévő tárhelyét megossza több domain kiszolgálása között. Ilyenkor az első domainhez meg kell rendelnie egy tárhelyet, majd a további domainekhez az első domainhez megrendelt tárhely megosztását kell kérnie. Így a második, harmadik, stb. domainekhez a tárhely SSD Miniwebnél 4500 Ft, más csomagok megosztásánál 9000 Ft + ÁFÁ-ba kerül évente (+ a domain listaára). A megosztott domainekhez nem jár külön adatbázis, azzal tud gazdálkodni, ami az alapcsomaghoz jár.

Kérjük, hogy új domain igénylése esetén az űrlap elküldése előtt ellenőrizze le, hogy a bejegyeztetni kívánt domain nem foglalt-e. Az ellenőrzéshez
      - .hu végződésű domain esetén kattintson ide,
      - nemzetközi domain esetén kattintson ide!
A választott domain adatai
Választott domain név:
 
Igénylés módja:
 
A regisztrátor-váltás azt jelenti, hogy a domain kezelője a továbbiakban a Silihost Kft. lesz, így a domain meghosszabbításával kapcsolatos (esetleges) díjakat is a Silihost Kft. fogja számlázni.
 
A domain máshol történő fenntartása azt jelenti, hogy a domain már egy másik regisztrátornál be van jegyezve, és mi csak a tárhely kiszolgálást biztosítjuk, úgy, hogy a domain meghosszabbításának (esetleges) díjait Ön a jövőben is a másik regisztrátornak fizeti. Ugyanezt válassza akkor is, ha a domaint 30 napnál régebben rendelte a Silihosttól, vagy, ha Silihostos domain rendeléséhez igényelt tárhelyet is.
 
Akkor válassza ezt a lehetőséget, ha a fenti domaint 30 napon belül rendelte meg, és ki is fizette azt a Silihost Kft. részére, és most szeretne rendelni hozzá SSD tárhelyet. Ebben az esetben (.hu, .com, .net, .org, .info domaineknél) a domain egy évre vonatkoztatott fenntartási költségét a mostani rendelés díjából kedvezményként levonjuk.
 
 
Ha a névszervereket továbbra is a másik regisztrátor biztosítja, akkor arra kell majd kérnie a másik regisztrátort, hogy állítsa be a domainhez a mi szerverünk ip címeit.
 
Ha a névszervereket a jövőben mi biztosítjuk, akkor arra kell kérnie a másik regisztrátort, hogy állítsa át a domainhez tartozó névszervereket a miénkre. Értelemszerűen, ha a korábbi regisztrátor is a Silihost volt, akkor ezzel nem lesz teendője.
Extra gyors regisztráció Forint felárért
 
Prioritás:
 
A prioritásos igénylés azt jelenti, hogy a normál, 2 hetes átfutási idő helyett a regisztráció 3 munkanapon belül megtörténik. A prioritásos igénylést dokumentumokkal kell alátámasztani. A prioritás legjellemzőbb alapjai:
1. Egy cég a saját teljes vagy a cégkivonatban szereplő teljes rövidített nevének megfelelő .hu domain nevet prioritással igényelheti. A névből a társasági formára és esetleg Magyarországra vonatkozó rész elhagyható. Például a rövidített nevén "Ezmegaz 2007 Magyarország Kft." prioritásosan igényelheti az ezmegaz2007.hu domaint, de nem jogosult prioritásra az ezmegaz.hu domain esetén, mert az nem a teljes rövidített nevét tükrözi.
2. Ha az igénylő védjeggyel rendelkezik az igényelt domain névre, akkor azt is prioritással igényelheti.
A védjegy lajstromszáma:
Fenntartás ideje:
 
Új domain tárhellyel együttes megrendelésénél .hu esetén az első 2 év, .com, .net, .info, .eu, esetén az első év domain regisztrációja és fenntartása ingyenes.
A domain összes költsége:
A domain kiszolgálása
Hogyan állítsuk be a domaint:
Az osztott tárhely fő domainje:
 
(Az a domain, melyhez eredetileg rendelt tárhelyet)

A tárhely megosztása azt jelenti, hogy egy - a silihost.hu alatt fenntartott - tárhelyen osztozik több domain is. Mindegyiknek eltérő a tartalma. (Ha a tartalom teljesen ugyanaz, akkor megosztás helyett válassza a ráirányítás opciót fent.) A tárhely megosztásakor az eredeti tárhely erőforrásain osztozik az összes hozzárendelt domain.

Például, ha az xy.com domainjéhez rendelt egy 500 MB-os tárhelyet, és azt most meg kívánja osztani a zzz.eu domainnel, akkor a két honlapra együttesen vonatkozik az 500 Mb-os kvóta, és együttesen tudja használni az eredeti rendeléshez kapott számú adatbázist.

A tárhely ilyen megosztásának a domain regisztráció díján felül egy forgalmi többletdíja van. A megosztás díja SSD Miniwebnél 4500 Ft, más csomagok megosztásánál 9000 Ft + ÁFA. (Több honlap kiszolgálása statisztikailag nagyobb forgalmat, azaz nagyobb terhelést jelent a szervernek. SSD tárhelynél a megosztás díja magasabb, mint a silihost.hu általános tárhelyei esetén, mert itt a merevlemez kapacitás csak nagyon kis részét teszi ki a bekerülési költségeknek, sokkal nagyobb részt képvisel ebben a processzor- és memóriaigény, melyek terhelése a honlapok számával arányosan növekszik.)
Névszerverek:
 
 
Felhívjuk figyelmét, hogy .hu regisztráció/regisztrátor-váltás esetén a megbízása csak akkor valósul meg, ha a regisztráció/ átregisztráció véglegesülésének a pillanatában a fenti névszerverei be vannak állítva ennek a domainnek a kiszolgálására. Kérjük, ezért még most, a rendelés leadásakor állítsa be a névszervereket!
'A' rekord (webszerver IP címe):
MX rekord (levélszerver IP címe):
 
Fontos! Ha ezt a lehetőséget választja, azaz "A" és MX rekord megadásával kéri a domain beállítását, akkor az MX rekordhoz megadott távoli szerveren előzetesen (még mielőtt elküldi e rendelést) létre kell hoznia a postmaster@valami.hu email-címet, ahol a "valami.hu" az ön domain neve.
Figyelem: A tapasztalatunk azt mutatja, hogy az extra.hu szolgáltató nem tudja megoldani az MX rekord előzetes beállítását, ezért ha ilyen domaint kíván regisztrálni/áthozni, arra számítson, hogy a domainhez náluk email címeket nem tud majd hozzárendelni.
Irányítsuk ide a kiszolgálást:
 
Ráirányítást akkor kérhet, ha a tárhelyet, amin a másik domain fut, a silihost.hu szolgálja ki. A ráirányítás azt jelenti, hogy a két domain alatt megjelenő tartalom 100%-ban megegyezik: pontosan ugyanaz a tartalom jön be, akármelyik domain nevet, és annak akármelyik oldalát is hívjuk be a böngészőben.

Ennek a ráirányításnak a silihost.hu-nál nincs többletköltsége, csupán a domain regisztráció díja.
Irányítsuk át ide a kiszolgálást:
 
Az átirányítás azt jelenti, hogy minden egyes kérés átfut a silihost.hu szerverén, de pontosan az a tartalom jelenik meg, mint ami a másik szolgáltató szerverén hosztolt, másik honlapra jön be.

Ennek az átirányításnak a silihost.hu-nál nincs többletköltsége, csupán a domain regisztráció díja.
A választott tárhelycsomag adatai
Csomag neve:
 
A tárhely-szolgáltatás ideje:
 
A tárhely összes költsége:
Feláras, kiegészítő szolgáltatások
Meglévő honlap rendszergazdai áthelyezése:
 
Plusz igényelt tárhely:
 
Adatbázis:
 
Portálrendszer egyszeri telepítési díjért:
 
SMTP szolgáltatás:
 
A kiegészítő szolgáltatások összes költsége:
A számlafizető adatai
A számlafizető:
Számlafizető neve:
Megye:
Ir. szám, település:
 
Pontos cím:
Ország:
Jelenlegi email-címe:
Telefonszám:
Korábbi fax (már nem elérhető):
Adószám:
A számlafizető levelezési címe
Pontos cím:
Címzett neve:
Ir. szám, település:
 
Pontos cím:
Ország:
A domain tulajdonosának adatai
A domain tulajdonosa:
A domaintulajdonos neve:
A domaintulajdonos email-címe:
Megye:
Domaintul. címe: Irsz, település:
Utca, házszám:
Ország:
Telefonszám:
Korábbi fax (már nem elérhető):
Hivatalos azonosító-szám:

(adószám, vagy - egyéni igénylő esetén - személyi igazolvány-szám)
A domain adminisztrációs személyének adatai
Adminisztrációs személy:
Név:
Megye:
Ir. szám, település:
Pontos cím:
Jelenlegi email-címe:
Telefonszám:
A kapcsolattartó személy adatai   Másolás a számlafizető adataitól
Név:
Így szólíthatjuk Önt (keresztnév):
Megye:
Ir. szám, település:
Pontos cím:
Jelenlegi email-címe:
Email-cím megismételve:
Mobiltelefon:
Vezetékes telefon:
Korábbi fax (már nem elérhető):
Egyéb adatok
Fizetés módja:
Összesen a fizetendő összeg:
Üzenet, megjegyzés:
 
 A Silihost Kft. Általános Szerződési Feltételeit (ÁSZF) és az Adatkezelési tájékoztatót megismertem, és magamra nézve kötelezőnek ismerem el. Amennyiben a honlapon ingyenes portálrendszert üzemeltetek, úgy gondoskodom annak a rendszeres biztonsági frissítéséről.
Kérem, várjon ...
Sending data...1