"" " "Referenciák - Ők már gyorsultak

 

Joomla-teszt:

 

Szoftverstudio.hu

Tapasztalataim az ssdtarhely.eu-val kapcsolatban:

Tartalomkezelő rendszereket használok már évek óta. A Silihost eddig is jó választásnak bizonyult mint gyors és megbízható tárhelyszolgáltató. A legújabb Silihost-fejlesztés egészen elképesztő sebességnövekedést eredményezett.

 

Az első tesztelést amszterdami szerverről végeztem.
Eredmények a szoftverstudio.hu főoldalánál: 381 ms ról 149 ms-ra esett le várakozási idő,

Egy másik belföldi teszt a főoldalról:

Load time for http://szoftverstudio.hu/ is 0.28 seconds.
Load time for http://szoftverstudio.hu.ssdtarhely.eu/ is 0.09 seconds.

Egy nagyobb (620 kB) főleg szöveges információt tartalmazó aloldalnál Amszterdamból a korábbi 651 ms-os várakozási idő 96 ms-ra esett.

Ez közel hétszeres gyorsulás.

Ugyanez a belföldi mérés alapján:
Load time for http://szoftverstudio.hu/pss/pantoneszinek/ is 0.25 seconds.
Load time for http://szoftverstudio.hu.ssdtarhely.eu/pantoneszinek/ is 0.05 seconds.

Ez több mint tizenkétszeres gyorsulás.

Ez a sebességnövekedés nekem két szempontból nagyon hasznos. Egyrészt a látogatók szinte azonnal információhoz juthatnak, másrészt helyezés javulás érhető el a Google találati listájában mivel a letöltési sebesség is fontos szerepet kap a rangsorolásban.

Az adminisztrációs felületről nincsenek mérési eredményeim, de lényegesen gyorsabb, pattogósabb az oldal kezelése.

 

Pollák László
www.szoftverstudio.hu

 WordPress-teszt:

 

TMinfo.hu

A TMinfo.hu hírportál főoldala jelentős mennyiségű tartalmat (cikkeket, képeket, stb.) jelenít meg. A hagyományos szerverről (Amszterdamból mérve) 6.44 másodperc volt az 1.2 Mb méretű főoldal betöltődése, ezzel szemben az SSD Tárhelyről 4.91 másodpercre csökkent az oldalbetöltődési idő, mint látható az alábbi képeken:

Hagyományos webszerver:

SSD Tárhely.eu:

Az SSD Tárhely.eu által alkalmazott memcache, valamint a php-alapú cache használatával az időközben már az SSD-szerveren élesben üzemelő honlap oldalbetöltődése drámai mértékben, 1.24 másodpercre csökkent, lásd az alábbi mérési eredményt. A tminfo.hu a Google keresőben az SSD Tárhelyre kerülését követően 5 pozícióval feljebb került a meditáció keresési szóra, tovább erősítve első oldalas helyezését.

SSD Tárhely.eu – cache:

 

 

Drupal-teszt:

 

Weblaptitkok.hu

A weblaptitkok.hu Drupal-honlap főoldala nem tartalmaz sok elemet, cikket, így eleve gyors az oldalbetöltődése: a hagyományos szerver 1.42 másodperc alatt szolgálja ki a főoldalt, az SSD Tárhely.eu ezzel szemben 1.01 másodpercre csökkentette az oldalbetöltődési időt.

Hagyományos webszerver:

SSD Tárhely.eu:

 

 

Magento-teszt:

 

Maharishiajurveda.com

A Maharishiajurveda.com Magento-alapú webáruház, e CMS esetén is jelentős a sebesség-különbség az SSD Tárhely.eu javára, mint látható alább.

Hagyományos webszerver:

SSD Tárhely.eu: